STANKU SUBOTIĆU ODREĐEN ADVOKAT PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI

Izvor: Kurir, 21.Okt.2010, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANKU SUBOTIĆU ODREĐEN ADVOKAT PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI

BEOGRAD - Suđenje za šverc cigaretama, biznismenu Stanku Subotiću Canetu, koji je u bekstvu, odloženo je za 15. novembar.

BEOGRAD - Suđenje za šverc cigaretama,  biznismenu Stanku Subotiću Canetu, koji je u bekstvu, odloženo je za 15. novembar.

Suđenje je određeno na predlog advokat po službenoj dužnosti Predraga Marića, kako bi mogao da pripremi kvalitetnu i profesionalnu odbranu.

Subotiću je branilac po službenoj dužnosti određen 15. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pošto su mu advokati Vladimir Beljanski i Radoslav Tadić uz njegovu saglasnost otkazali punomoćje, jer im, kako su naveli, nije omogućeno zakonsko pravo na odbranu.

Marić je pre početka današnjeg suđenja rekao da samo finansijska dokumentacija u predmetu ima 3.000 strana i podsetio da je od početka suđenja 19. maja 2008. godine održano gotovo 60 pretresa i da nije mogao za kratko vreme da pripremi kvalitetnu i profesionalnu odbranu, pa je sudu predložio odlaganje suđenja.

Zamenik tužioca za organizovani kriminal Saša Ivanić složio se s predlogom advokata, rekavši da je na mestu imajući u vidu obimnost predmeta.

I sudsko veće, kojim predsedava sudija Milena Rašić, složilo se s tim predlogom i odložilo suđenje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje Stanku Subotiću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2010

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi na čelu s Stankom Subotićem Canetom odloženo je u Specijalnom sudu u Beogradu  za 15. novembar. Odlaganje suđenja za šverc cigareta zahtevao je Subotićev branioc po službenoj dužnosti Predrag Marić.Specijalni sud je 15. septembra imenovao Marića za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.