SREĆA U NESREĆI: Porodica Kouitar nije životno ugrožena

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆA U NESREĆI: Porodica Kouitar nije životno ugrožena

U saobraćajnoj nesreći u Suvom Boru kod Nove Varoši povređeno četvoro NOVA VAROŠ - Potpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloletna deteta i suprug povređeni su u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto posle 13 časova u blizini Nove Varoši u mestu Suvi Bor. Odmah posle nezgode, oni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u užičku bolnicu i nisu životno ugroženi. Kako saznajemo, do nezgode >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je došlo na putu od Aljinovića prema Novoj Varoši u mestu Suvi Bor kada je vozilo marke "golf 2", za čijim se volanom nalazio muškarac srednjih godina, iz za sada nepoznatih razloga prešao na drugu stranu kolovozne trake i sudario se sa automobilom "alfa romeo", novovaroških registarskih oznaka u kojem se nalazila porodica Kouitar. Za volanom "alfa romea" bio je Gordanin suprug, Samir, inače ugledni novovaroški lekar. Vozač "golfa" zadobio je lake telesne povrede. Pripadnici saobraćajne policije obavili su uviđaj. O kakvom stepenu povreda kod porodice Kouitar se radi znaće se nakon obavljenih pregleda u užičkoj Bolnici. SREĆA U NESREĆI Odmah posle udesa, Gordana Kouitar, njen suprug i njihova dva maloletna sina, zbrinuti su u užičkoj Opštoj bolnici. Gordana je zadobila prelom kosti šake, a prema rečima lekara, povreda nije teška. Mlađi sin je ugruvan, dok je stariji dečak zbrinut zbog potresa mozga, rečeno je "Novostima" u užičkoj bolnici. (N. J.)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nova Varoš: U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena potpredsjednica Skupštine i tri člana njene porodice

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jun.2017, 14:32

Potpredsjednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloljetna deteta i suprug povrijeđeni su u ponedjeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto nakon 13 časova u blizini Nove Varoši u mjestu Suvi Bor. Odmah nakon nezgode oni su vozilom hitne pomoći...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.