SAHRANjENA MASAKRIRANA PORODICA: Tuguje celo naselje, ćerka ubila najrođenije

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANjENA MASAKRIRANA PORODICA: Tuguje celo naselje, ćerka ubila najrođenije

Na lokalnom groblju u Jarčujku sahranjeni Predrag i Milanka Aleksić i njihov sin Slavoljub KRALjEVO – Posle nezapamćene porodične tragedije u petak su, uz pravoslavni obred, na lokalnom groblju u kraljevečakom prigradskom naselju Jarčujak sahranjeni Predrag (75) i Milunka Aleksić (73), kao i njihov sin Slavoljub (55), koje je u sredu ujutro svirepo na spavanju sekirom usmrtila kćerka Slavica Lazić (51).Za tragično nastradalim Aleksićima iskreno tuguje celo naselje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Rodbina, prijatelji, komšije i meštani, u petak su na seoskom groblju ispratili njihove posmrtne ostatke. Svi i dalje u neverici da se ovakva tragedija dogodila.- Ovaj kraj ne pamti ovakvu nesreću... U istom danu na večni počinak ispraćamo i roditelje i sina, stradalih od ruke svoje kćerke i sestre, roda najrođenijeg. Teško mi je bilo šta da kažem jer i dalje ne mogu da verujem šta je Slavica uradila – kratko kaže vremešna komšinica Mileva pokušavajući da sakrije suze.O motivima ovog svirepog zločina i dalje se samo nagađa, a niko od meštana ne može ni da nasluti šta je prethodilo krvavom piru, i zašto je Slavica usmrtila svoje najbliže.Posle saslušanja, viši javni tužilac u Kraljevu odredio je Slavici Lazić, osumnjičenoj za teško, trostruko ubistvo, pritvor do 30 dana. Kako nezvanično saznajemo, Slavica se na prvom saslušanju branila ćutanjem, pa su tako motivi ovog svirepog zločina koji je potresao i Kraljevčane i meštane mirnog prigradskog naselja i dalje ostali pod velom tajne. Pročitajte još:* MASAKR U KRALjEVU: Pozvala policiju i rekla "Sve sam ih pobila"

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MASAKR U KRALJEVU Sekirom ubila celu porodicu na spavanju, pa policiji rekla: "SVE SAM IH POBILA"

Izvor: Blic, 28.Okt.2016

Slavica Lazić, koja je prekjuče ujutru sekirom ubila na spavanju oca Predraga Aleksića(75), majku Milanku (73) i brata Slavoljuba (54), u policiji se branila ćutanjem...Jedino što je izgovorila nakon jezivog zločina, kada je policija došla u kuću gde je Slavica pobila familiju, bilo je: „Sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.