Psihijatrijski bolesnik izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 23.Jun.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihijatrijski bolesnik izvršio samoubistvo

U Kruševcu je danas posle podne 35-godišnji Bojan D. izvršio samoubistvo skočivši sa zgrade, izjavio je načelnik kruševačke policije Miljan Petrović.

- Bojan D. skočio je oko 14.15 sati sa zgrade u kruševačkom naselju Rasadnik - rekao je Petrović i naveo da je, prema saznanjima policije, reč o psihijatrijskom bolesniku.

Pripadnici Policijske uprave Kruševac izvršili su uviđaj i konstatovali da je reč o samoubistvu.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Psihijatrijski bolesnik skočio sa zgrade

Izvor: Kurir, 23.Jun.2012

Bojan D. (35) izvršio samoubistvo skočivši sa zgrade u kruševačkom naselju Rasadnik..KRUŠEVAC - U Kruševcu je danas posle podne 35-godišnji Bojan D. izvršio samoubistvo skočivši sa zgrade, izjavio je načelnik kruševačke policije Miljan Petrović...Bojan D. skočio je oko 14.15 sati sa zgrade...

Nastavak na Kurir...

Psihijatrijski bolesnik skočio sa zgrade

Izvor: CrnaHronika.rs, 23.Jun.2012

KRUŠEVAC - U Kruševcu je danas posle podne 35-godišnji Bojan D. izvršio samoubistvo skočivši sa zgrade, izjavio je načelnik kruševačke policije Miljan Petrović.Bojan D. skočio je oko 14.15 sati sa zgrade u kruševačkom naselju Rasadnik, rekao je Petrović i naveo da je, prema saznanjima policije,...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.