Prodavali falsifikovane evre

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavali falsifikovane evre

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je šest osoba koje su osumnjičene za falsifikovanje novca i isprava kao i neovlašćenu proizvodnju i promet oružja i eksploziva, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Primopredaja evra izvršena kod hotela "Slavija"

Kako se navodi, uhapšeni su Borisav J. (37), Čeda Š. (27) iz Beograda, Aleksandar Š. (30), Vasko N. (33), Ivan G. (27) iz Prijepolja i Dragan T. (52) iz Kragujevca i oni su privedeni istražnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sudiji Osnovnog suda u Beogradu.

Policija navodi da su osumnjičeni na teritoriji Beograda distribuirali falsifikovane novčanice, a uhapšeni su kod beogradskog hotela "Slavija", u trenutku kada su predavali oko 140 falsifikovanih novčanica u apoenima od 50 evra.

Prilikom pretresa stanova, kod njih su pronađene i falsifikovane registarske tablice, kao i manja količina municije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Distribuirali lažne evre, tablice...

Izvor: Mondo, 10.Maj.2012

Beogradska policija uhapsila je šest osoba osumnjičenih da su distribuirale lažne evre na području Beograda.

Nastavak na Mondo...

Oštetili vojsku za 3 miliona dinara

Izvor: B92, 11.Maj.2012, 17:50

Beograd -- Beogradska policija uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su krađom telekomunikacionih bakarnih kablova oštetili Vojsku Srbije za oko tri miliona dinara...Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i oštećenje javnih uređaja uhapšeni su Voja M. (42) iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.