Izvor: Blic, 30.Sep.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ostala u šoku kada je videla šta se krije u kući jednog Beograđanina u Zaječaru

S.M. (31) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je uzgajao psihoaktivne pečurke "psilocin" nakon što je kod njega pronađeno 289 kilograma ove vrste gljiva koja spada u red opojnih droga.

- Osumnjičeni se tereti da je pečurke uzgajao u porodičnoj kući u okolini Knjaževca, u podrumu specijalno prilagođenim za tu namenu. Prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla teglu sa 21,5 grama sasušenih gljiva, spremnih za upotrebu, a u podrumu džakove sa psihoaktivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pečurkama u ranoj fazi uzgoja, saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u  Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje: Kod Knjaževca našli "gljive ludare"

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016

Zajedničkom akcijom niške i zaječarske policije uhapšen je S.M. (30) iz Beograda, zbog sumnje da je u podrumu porodične kuće u okolini Knjaževca uzgajao gljivu psilocin, koja spada u red opojnih droga, saopštila je Policija u Nišu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Prema navodima policije,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.