Policija ispituje sve prijatelje menadžera

Izvor: Blic, 07.Feb.2011, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ispituje sve prijatelje menadžera

BEOGRAD - Velimir Nikšić Nikša, estradni menadžer koji je nestao prošlog utorka, i ranije je nestajao na po nekoliko dana bez traga i glasa, a posle čudnih nestanaka uvek se vraćao kući, supruzi i deci, saznaje „Blic” iz izvora bliskih istrazi.

Nikšićeva supruga Radmila u subotu je prijavila policiji njegov nestanak, ali se zbog ranijih sličnih situacija nije obratila odmah MUP-u, već četiri dana kasnije, kada su je na to nagovorili prijatelji.

- Operativci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beogradske policije proveravaju sve kontakte koje je Nikšić imao na dan kada je nestao. Gledamo i listing poziva sa njegovog mobilnog telefona. Iako je i ranije nestajao na po nekoliko dana, policija radi ozbiljno na ovom slučaju. Trenutno se proveravaju njegova privatna, intenzivnija prijateljstva, kako bi se utvrdilo gde bi mogao da bude i eventualno da li je nestao sam ili je u društvu sa nekim - kaže sagovornik „Blica” iz Uprave policije za Grad Beograd.

Nikšić je nestao u utorak, usred organizacije turneje grupe Legende, čiji članovi ne veruju da je Nikša sa sobom odneo novac od sponzora i prodatih ulaznica. Preksinoć je u Sava centru održan prvi koncert ove grupe, 12. februara biće drugi, večeras Legende nastupaju u Pančevu, nakon toga slede koncerti u Čačku, Valjevu Novom Sadu...

- Sve nastupe je dogovorio Nikša. Posle njegovog nestanka sve smo morali sami da organizujemo i finansiramo. Sumnjam da je podigao sav novac. Verujem da je na računu njegove agencije „Taš estrada” - kaže Zoran Dašić, vođa Legendi, i dodaje da su juče potpisali ugovor sa Ganetom Pecikozom koji će im u buduće organizovati nastupe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA NI MENADŽERA, NI PARA!

Izvor: iYupi.com, 07.Feb.2011

Beogradska policija je došla do saznanja da je vlasnik „Taš estrade“ Velimir Nikšić i ranije imao običaj da odluta od kuće, ali i da se vrati kažu dobro obavešteni izvori. Ni juče nije bilo ni traga glasa o Velimiru Nikšiću, koji se više od šest dana nije javio porodici i prijateljima,...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.