Izvor: Blic, 21.Feb.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo žureći da preuzme telo umrlog brata

U teškoj saobraćajnoj nesereći kod Arilja danas pre podne poginuo je Rade Savić (42) iz Ivanjice, a njegov rođak Goran Savić, koji se nalazio na mestu suvozača, sa teškim povredama hitno je upućen u Beograd.

Oni su nastradali danas pre podne na putu ka Užicu gde je trebalo da preuzmu telo Dejana Savića, Radetovog rođenog brata, koji je prethodne noć preminuo u užičkoj bolnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Arilja poginuo vozač putničkog automobila

Izvor: SrbijaNet.rs, 21.Feb.2011

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Arilje-Ivanjica, u selu Bogojevići, život je jutros izgubio vozač putničkog automobila Radoslav Savić (42) iz Ivanjice, dok su dve osobe povredjene, saopštila je danas Policijska uprava Užice. Do nesreće je, prema navodima policije, došlo u trenutku

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pošao po telo brata i poginuo

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2011, 02:40

Nesreća kakvu Ivanjica ne pamti sručila se na ovu varošicu u noći između nedelje i ponedeljka i odnela živote Dejana Savića (37) i njegovog brata od strica Radoslava Savića (43), dok se lekari Kliničko-bolničkog centra u Beogradu bore za život Gorana Savića (42), rođenog Dejanovog brata!..Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.