Izvor: Blic, 09.Okt.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA NA TARI Muškarac pao u ponor dubok do 50 metara

Rendžeri nacionalnog pšarka Tara i vatrogasci iz Bajine Bašte tragaju za G.Đ. (44) iz Bajine Bašte, koji je danas sa jedne litice na Tari pao u ponor dubok 40 do 50 metara.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica" G.Đ. je sa jednim prijateljem danas bio u lovu. U ataru sela Jagoštica neoprezno je stao na ivicu nad ponorom a zatim je poleteo u kanjon.

Rendžeri i vatrogasci trenutno pokušavaju da ga pronađu uz pomoć drona koji nadleće padine Tare.

Nezvanično nam je rečeno da će potraga trajati da mraka, a da će ujutru biti nastavljena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lovac na Tari pao u ponor dubok 50 metara

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2016

Rendžeri nacionalnog parka Tara i vatrogasci iz Bajine Bašte tragaju za G.Đ. (44) iz Bajine Bašte, koji je danas sa jedne litice na Tari pao u ponor dubok 40 do 50 metara...Kako piše "Blic", G.Đ. je sa jednim prijateljem danas bio u lovu. U ataru sela Jagoštica neoprezno je stao na ivicu nad ponorom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.