POSLEDNJI POZDRAV Sahrana malo Stefana danas u Banatskoj Subotici

Izvor: Blic, 16.Jun.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI POZDRAV Sahrana malo Stefana danas u Banatskoj Subotici

Dečak Stefan Ilić (12), za kojim je policija tragala prethodna tri dana pre nego što je njegovo beživotno telo prinađeno u reci Karaš, biće sahranjen danas.

Dečak će biti sahranjen na seoskom groblju u Banatskoj Subotici, selu u kom je sa roditeljima, sestrama i braćom proveo poslednjih godinu dana.

Dramatična potraga za Stefanom, koja je juče tragično okončana, počela je

u subotu.

Tada je policija, po prijavi o otmici, počela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << traga za crnim "fiat puntom" i otmičarima koji su zgrabili dečaka i strpali ga u automobil.

Ipak, nakon što je Stefanovo telo pronađeno, njegov mlađi brat, očevidac navodne otmice, priznao je policiji da je izmislio priču o kidnapovanju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rezultati obdukcije: Mali Stefan se utopio nesrećnim slučajem

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2015

Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić (12) utopio nesrećnim slučajem u kanalu reke Karaš, saznaje "Blic"...Time je isključena svaka mogućnost da je dečaka neko gurnuo u reku, ili udavio...Povrede koje su otkrivene na njegovom telu nastale su najverovatnije od podvodnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.