Izvor: B92, 08.Apr.2010, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetio NIS za pet miliona dinara

Beograd -- Kruševačka policija privela Radmana M. (56) iz sela Donji Stupanj, zbog sumnje da je oštetio Naftnu industriju Srbije za pet miliona dinara, saopštio je MUP.

Radman M. izvršio je krivično delo pronevere i falsifikovanja službene isprave pa je u protekle četiri godine, kao računopolagač na benzinskoj stanici u selu Gornji Stupanj, koristeći gotov novac i čekove, naneo finansijsku štetu ovoj kompaniji, navodi MUP.

Osumnjiceni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom istražnom sudiji, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrao NIS

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2010

KRUŠEVAC - Kruševačka policija pritvorila je R. M. (56) zbog sumnje da je proneverio više od pet miliona dinara na benzinskoj stanici Naftne industrije Srbije (NIS) u selu Gornji Stupanj, kod Aleksandrovca...Policija navodi  da je on u protekle četiri godine kao računopolagač na benzinskoj stanici,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.