Obesio se Nenad Borojević, prvooptuženi u aferi sa citostaticima

Izvor: Blic, 11.Jan.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obesio se Nenad Borojević, prvooptuženi u aferi sa citostaticima

Bivši direktor Instituta za onkologiju dr Nenad Borojević, optužen da je nabavkom citostatika oštetio Institut i da je primao mito, sinoć se ubio, sazanje "Blic".

Kako nezvanično saznajemo, nekadašnji direketor Instituta za onkologiju obesio se na Košutnjaku.

Borojević pušten je iz pritvora u novembru prošle godine uz obavezu nošenja elektronske narukvice. Borojevića je uhapšen u akciji "Kraba” 30. jula 2010. zbog sumnje da je primao mito od farmaceutskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuća.

Na početku suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu, on je negirao da je primao mito i da je bio na čelu grupe optuženih za nameštanje tendera prilikom nabavki citostatika. Osim njega na optuženičkoj klupi nalazi se još sedam optuženih.

Nekadašnja manekenka Katarina Rebrača, osumnjičena da je sa saradnicima protivpravno prisvojila 37 miliona dinara sa računa Dobrotvornog fonda za prevenciju raka dojke, na sudu je odbacila sve navode optužnice i za svoje hapšenje optužila dr Borojevića.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Afera "citostatici": Obesio se Nenad Borojević! (FOTO)

Izvor: S media, 11.Jan.2012

Nekadašnji direktor Instituta za onkologiju Nenad Borojević, prvooptuženi u aferi sa citostaticima, obesio se na Košutnjaku...Krivične prijave protiv Jovanovića i Borojevića..Borojeviću opet elektronska narukvica..Telo Borojevića otkriveno je danas oko 11 sati, a 15 minuta kasnije ekipa Hitne...

Nastavak na S media...

Obesio se Nenad Borojević

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2012

Bivši direktor Instituta za onkologiju Nenad Borojević, optužen da je nabavkom citostatika oštetio tu zdravstvenu ustanovu izvršio je samoubistvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Poslednja ispovest Nenada Borojevića

Izvor: S media, 11.Jan.2012

Desetak dana pre nego što će biti pronađen mrtav u beogradskom naselju Košutnjak, bivši direktor Instituta za onkologiju prof. dr Nenad Borojević dao je ispovest za "Pres"...- Tog 30. juna 2010. godine u 6.15 časova ujutru normalno sam krenuo na posao. A u ponoć sam spavao pored čučavca, na...

Nastavak na S media...

Objesio se Nenad Borojević, prvooptuženi u aferi sa citostaticima

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2012

BEOGRAD - Nekadašnji direktor Instituta za onkologiju Nenad Borojević, koji je bio optužen da je nabavkom citostatika oštetio Institut i da je primao mito, objesio se sinoć na Košutnjaku, objavljeno je na portalu "Blica".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uskoro novi detalji o dr Borojeviću

Izvor: B92, 12.Jan.2012, 11:00

Beograd -- Policija još nije dala zvanične izjave povodom smrti prvooptuženog u aferi sa citostaticima dr Nenada Borojevića, koji je u sredu pronađen mrtav na Košutnjaku...Kako B92 nezvanično saznaje, policija čeka da istražni sudija da kvalifikaciju ovog dela...U međuvremenu, naložena je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.