OBIJAO STANOVE U NIŠU: Lozničanin (57) uhapšen u krađi zlatnog i srebrnog nakita

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBIJAO STANOVE U NIŠU: Lozničanin (57) uhapšen u krađi zlatnog i srebrnog nakita

Osumnjičeni R.P. se tereti da je iskoristio odsustvo vlasnika, ulazio u stanove lomeći brave na ulaznim vratima. Policija već uspela da pronađe deo ukradenog nakita i vrati ga vlasnicima.

NIŠ - Niška policija uhapsila je R.P. (57) iz Loznice zbog sumnje da je obio četiri stana u Nišu, i iz dva ukrao veću količinu zlatnog i srebnog nakita velike vrednosti, a u dva izvršio premetačinu.

Osumnjičeni R.P. se tereti da je iskoristio odsustvo vlasnika, ulazio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanove lomeći brave na ulaznim vratima. Sva četiri stana R.P je obio u toku prepodneva 7. oktobra, ali je policija već uspela da pronađe deo ukradenog nakita i vratiće ga vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 časova i on će uz krivičnu prijavu za više teških krađa i pokušaj teške krađe, biti sproveden osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Autor: Agencija BETA

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.