Presečen lanac trgovine drogom sa KiM

Izvor: RTS, 08.Okt.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presečen lanac trgovine drogom sa KiM

Policija je presekla lanac trgovine opojnim drogama sa teritorije Kosova i Metohije i na zajedničkoj tački prelaza Rudnica - Jarinje, zaplenila 1,122 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.
U akciji koja je sprovedena oko ponoći, uhapšen je i po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Kraljevu, zadržan do 48 sati A. Z (25) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je izvršio krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je materiju pronašla ispod prednje haube u prostoru za smeštaj motora, prilikom kontrole putničkog vozila marke "seat kordoba" novopazarske registracije, kojim je upravljao A. Z.
Pronađena materija i vozilo su uz potvrdu oduzeti, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.
Uviđaj su, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Kraljevu, izvršili pripadnici kriminalističke policije.
Policijski službenici će osumnjičenog, u zakonskom roku, privesti zameniku višeg javnog tužioca u Kraljevu.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENJENO VIŠE OD KILOGRAM MARIHUANE: Droga skrivana ispod haube automobila

Izvor: Kurir, 08.Okt.2015

Policija je marihuanu pronašla ispod prednje haube u prostoru za smeštaj motora, prilikom kontrole putničkog vozila marke seat kordoba novopazarske registracije, kojim je upravljao A.Z. iz Novog Pazara...KRALJEVO - Policija je presekla lanac trgovine opojnim drogama sa teritorije Kosova i Metohije...

Nastavak na Kurir...

Pazarac krio kilogram marihuane ispod haube

Izvor: Blic, 08.Okt.2015

Raška – Policija iz Raške je u sredu uveče, na prelazu „Rudnica - Jarinje“ u mestu Mure kod Raške, zaplenila 1,1 kilogram marihuane i uhapsila i zadržala do 48 sati A. Z. (25) iz Novog Pazara...Paket marihuane je pronađen prilikom kontrole automobila marke „seat..kordoba“ novopazarske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.