Nesreća kod Novog Sada, poginula žena

Izvor: RTS, 11.Jan.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Novog Sada, poginula žena

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Kaćeke petlje u blizini Novog Sada, život je izgubila 35-godišnja žena, a dve osobe su teže povređene.
Kako je rečeno u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Vojvodine, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 17 sati, teže povrede su zadobili 32-godišnji muškarac A. A. iz Zrenjanina i 56-godišnja G. G. iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Obe osobe su zadobile teške telesne povrede i zadržani su u kliničkom centru na opservaciji odnosno posmatranju.
Lokalni mediji prenose da su u udesu učestvovala tri vozila - vozilo beogradskih registarskih oznaka i kombi i pežo novosadskih tablica.
Na delu puta na kom je došlo do udesa saobraćaj je bio u prekidu nekoliko sati dok je trajao uviđaj.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula žena kod Novog Sada

Izvor: B92, 11.Jan.2015

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 17 sati kod Kaćeke petlje u blizini Novog Sada, poginula je 35-godišnja žena, a dve osobe su teže povređene...Kako je Tanjugu rečeno u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Vojvodine, u pomenutoj saobraćajnoj nesreći teže povrede su zadobili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.