Naoružan šetao centrom Vranja

Izvor: B92, 03.Sep.2012, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružan šetao centrom Vranja

Vranje -- Miroslavu S. (34) iz Vranja određen je jednomesečni pritvor zbog toga što je pre dva dana, u zoru, šetao centralnim gradskim ulicama sa dva pištolja u rukama.

Nag do pojasa, sa dva pištolja u rukama, u zoru 1. septembra ove godine, Miroslav S. se zaputio najprometnijim gradskim ulicama - Nemanjinom, Cara Dušana, Stefana Prvovenčanog i Kneža Miloša, kazao je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

U toj njegovoj "štenji", u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulici Kneza Miloša, kod Gradskog parka, pripadnici vranjske policije su ga lišili slobode, dodao je on.

Miroslav S. je potom priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju, koji mu je odredio pritvor u trajanju do msec dana.

Zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala, policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa dva pištolja šetao centrom Vranja

Izvor: Blic, 03.Sep.2012

Miroslavu S. (34) iz Vranja određen je jednomesečni pritvor zbog toga što je pre dva dana, u zoru, šetao centralnim gradskim ulicama sa dva pištolja u rukama, rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković...Nag do pojasa, sa dva pištolja u rukama, u zoru 1. septembra...

Nastavak na Blic...

Naoružan šetao centrom Vranja

Izvor: medio.rs, 03.Sep.2012

Vranje -- Miroslavu S. (34) iz Vranja određen je jednomesečni pritvor zbog toga što je pre dva dana, u zoru, šetao centralnim gradskim ulicama sa dva pištolja u rukama.

Nastavak na medio.rs...

Sa dva pištolja šetao centrom grada

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Sep.2012

Miroslavu S. (34) iz Vranja određen je jednomesečni pritvor zbog toga što je pre dva dana, u zoru, šetao centralnim gradskim ulicama sa dva pištolja u rukama, rekao je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

U Vranju služen parastos četnicima

Izvor: B92, 03.Sep.2012

Vranje -- Danas je u Vranju, sedmu godinu za redom, u Crkvi Svete Petke na Šapranačkom groblju, služen parastos pripadnicima Srpskog četničkog pokreta..."Mi nismo pripadnici ni političkih partija niti udruženja građana. Mi smo poštovaoci dela naših slavnih predaka, na koje smo jako ponosni...

Nastavak na B92...

Služen parastos četnicima

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2012

Danas je u Vranju, sedmu godinu za redom, u Crkvi Svete Petke na Šapranačkom groblju, služen parastos pripadnicima Srpskog četničkog pokreta.

Nastavak na Radio 021...

Pomen vranjskim četnicima

Izvor: OkRadio.rs, 04.Sep.2012, 10:04

I ove godine, sedmi put zaredom, u Crkvi Svete Petke na Šapranačkom groblju u Vranju, pripadnici, potomci i poštovaoci, služili su parastos pripadnicima Srpskog četničkog pokreta.Istraživač gerilskih pokreta Siniša Antonijević, inače policijski inspektor iz Vranja, kaže da u četničkom pokretu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.