NEMILOSRDNI UBICA Baka ga je othranila, a on je izbo sedam puta

Izvor: Blic, 03.Mar.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMILOSRDNI UBICA Baka ga je othranila, a on je izbo sedam puta

Branko Nikolić (26) iz Bajine Bašte sa sedam uboda u nožem ubio je svoju baku Milku Sabo. On je baku pet puta izbo u stomak i dvaput u leđa. Baka je imala toliko snage da izađe iz stana gde ju je unuk napao i da padne na zemlju.

Kako saznajemo, Branka je baka othranila jer su mu se roditelji razveli i otišli svako na svoju stranu.

Te večeri je popio i tražio od baba Milke novac. Navodno ga je ona odbila, i onda su se posvađali. Prema drugoj verziji, baka mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zamerila sinoć što je pio i onda je Došlo je do svađe, kada je Branko uzeo nož i izbo Milku.

Pročitajte još:

Kad je video da je Milka pala ispred zgrade, pozvao je prve komšije. “Zovite pomoć, pomozite mojoj baki!”.

Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć koja je konstatovala smrt.

Branko je živeo s baba Milkom i izdržavali su se od njene skromne penzije. Povremeno je na pijaci prodavao luč za potpalu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.