Medojević napadnut ispred zgrade u kojoj stanuje

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 20.Feb.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević napadnut ispred zgrade u kojoj stanuje

PODGORICA - Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević napadnut je danas po podne ispred zgrade u Podgorici u kojoj stanuje, izjavio je portparol te partije Koča Pavlović.

Medojević stanuje u zgradi "Maksim" u naselju poznatom pod nazivom Preko Morače, u kome se nalaze zgrade ministarstva unutrašnjih poslova, finansija, vlada i druge državne institucije. U toj zgradi stanuje veliki broj državnih funkcionera.

Portparol PZP-a Pavlović je rekao Tanjugu da je na Medojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nasrnuo mladić od oko 30 godina, koji je pokušao da ga udari i zapretio mu da "više ne pominje Branislava Mićunovića".

Medojević je to prijavio policiji i podneo krivičnu prijavu.

Antena M: Policija uhapsila stričevića Brana Mićunovića

Bliski rođak kontroverznog crnogorskog biznismena Branislava - Brana Mićunovića fizički je napao Nebojšu Medojevića. Mićunović je Medojevića sačekao ispred ulaza u zgradu u kojoj živi i udario ga, preteći mu, pojasnio je PCNEN.

Radio Antena M javio je da je policija uhapsila Nenada Mićunovića, za koga navodi da je brat od strica kontroverznog biznismena.

Prema navodima podgoričkog radija, Medojević je izbegao napadačev udarac.

Mićunović je, navodno, rekao lideru Pokreta za promjene da će ostati bez glave ako još jednom pomene ime Brana Mićunovića.

Medojević i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić više puta su pominjali Mićunovića kao "najmoćnijeg čoveka u Crnoj Gori, od koga zavisi gotovo sve, pa i policijske akcije".

"Po svemu sudeći, trebalo bi da se poklonimo Branu Mićunoviću i zamolimo ga da nam izruči Šarića", rekao je ranije Medojević na konferenciji za novinare.

Direktor crnogorske policije Veselin Veljović rekao je novinarima da "policija nema podataka da je poznati nikšićki biznismen Branislav - Brano Mićunović na bilo koji način povezan sa Darkom Šarićem, odnosno švercom kokaina".

Veljović je reagovao na izjavu lidera Pokreta za promjene Medojevića da je Mićunović iznad vlasti u Crnoj Gori i da odlučuje protiv koga se može pokrenuti istražni postupak i ko može biti uhapšen.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medojević traži od ministra smenu direktora policije

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 18:09

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević potvrdio je danas da je ta partija zvanično zatražila od crnogorskog ministra unutrašnjih poslova Ivana Brajovića da smeni direktora Uprave policije Veselina Veljovića. ..Medojević je novinarima rekao da je PZP Brajoviću uputila inicijativu za smenu...

Nastavak na S media...

Nebojšu Medojevića napao rođak Branislava Mićunovića

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Feb.2010

Predsednik Pokreta za promene (PZP) Nebojša Medojević izjavio je danas u Podgorici da ga je ispred zgrade u kojoj živi napao Nenad Mićunović, rodjak crnogorskog poslovnog čoveka Branislava Mićunovića.  Medojević je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da nije povredjen, a

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Mićunovićev rođak napao Medojevića

Izvor: Mondo, 20.Feb.2010

Nebojša Medojević napadnut je ispred zgrade u Podgorici u kojoj stanuje. Policija potvrdila ga je napao rođak Brane Mićunovića.

Nastavak na Mondo...

Rođak "drugog čoveka" Crne Gore napao Medojevića (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Feb.2010

Nebojša Medojević napadnut ispred svoje zgrade u Podgorici, protiv napadača prekršajna prijava. Policija potvrdila da je lidera PZP napao rođak Brane Mićunovića, koji važi za čoveka "broj dva" u Crnoj Gori, odmah posle Mila Đukanovića.

Nastavak na Mondo...

Nebojšu Medojevića napao rođak Brane Mićunovića

Izvor: Blic, 21.Feb.2010, 01:30

Predsednik Pokreta za promene (PZP) Nebojša Medojević izjavio je juče u Podgorici da ga je ispred zgrade u kojoj živi napao Nenad Mićunović, rođak crnogorskog biznismena Branislava Mićunovića...Medojević je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da nije povređen, a da je policija privela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.