Leskovac: Motociklista sleteo sa puta i poginuo

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Motociklista sleteo sa puta i poginuo

U saobraćajnoj nesreći na putu ka selu Mala Grabovnica, kod Leskovca, nastradao je mladić star 22 godine, kada je motorom sleteo sa puta, izjavio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Do nesreće je došlo kada su dva mladića motociklom sletela sa puta, prilikom pada jedan je preminuo na licu mesta dok je drugi mladić, star 20 godina, zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u leskovačkoj Opštoj bolnici, rekao je Zdravković Tanjugu.

On je dodao da se nesreća dogodila u petak ujutru, oko 8.30 sati.

Policija nije saopštila uzroke saobraćajne nezgode.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista poginuo kod Leskovca

Izvor: RTS, 01.Maj.2015

. Mladić star 22 godine poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod sela Mala Grabovnica, u blizini Leskovca, kada je motorom sleteo sa puta.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.