LESKOVAC: Putnik u taksiju prevozio poluatomatsku pušku!

Izvor: BKTV News, 08.Jul.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LESKOVAC: Putnik u taksiju prevozio poluatomatsku pušku!

Pripadnici leskovačke policije uhapsili su I.K. (1987) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Policija navodi da je prilikom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju 5. jula ove godine, oko 20,30 sati, u Ulici Niška zaustavila taksi vozilo gde je I.K. bio putnik.
Policija je prilikom pregleda vozila i prtljaga pronašla i oduzela poluautomatsku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pušku kalibra 7,62 milimetra, koju je I.K. nosio bez odobrenja nadležnog organa.
Veštačenje oduzete puške obavljeno je u kriminalističko tehničkom centru u Nišu.
Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden dežurnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Putnik u taksiju krio pušku

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2014

Pripadnici leskovačke policije uhapsili su I.K. (1987) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava, saopštila je danas policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Putnik se vozikao taksijem sa puskom

Izvor: juGmedia, 08.Jul.2014

LESKOVAC – Pripadnici leskovačke policije, uhapsili su danas  I.K. (27) iz Leskovca  zbog sumnje  da je  nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i stavljao u promet oružja i eksplozivnih  materija. Prilikom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, 5. jula ove godine oko 20,30 časovau ulici...

Nastavak na juGmedia...

Policija rasvetlila slučaj razbojništva nad radnicima Poštanske štedionice

Izvor: NTV.rs, 09.Jul.2014, 12:58

Niškа kriminаlističkа policijа rаsvetlilа je krivično delo rаzbojništvo zа koje se sumnjа dа je izvršio D. K. (1974) iz Kumаnovа, koji se nаlаzi u odeljenju pritvorа u KPZ Sremskа Mitrovicа zbog rаzbojništvа.. Postoji osnov sumnje dа je D. K. 30.12.2010. godine izvršio rаzbojništvo...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.