Izvor: B92, 04.Nov.2010, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Poginuo radnik na obilaznici

Leskovac -- Radnik preduzeća "Produkt" iz Pečenjevca poginuo je oko 16 sati na delu puta gde se izvode radovi na obilaznici oko Leskovca.

Radnik, čiji identitet još uvek nije saopšten, nastradao je kada se na njega odronila zemlja dok je radio u kanalu za postavljanje cevi.

Iako su ostali radnici uspeli vrlo brzo da izvuku povređenog, on je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGINUO RADNIK NA GRADILIŠTU LESKOVAČKE OBILAZNICE

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 01:27

LESKOVAC - Građevinski radnik je umro u Opštoj bolnici u Leskovcu od povreda zadobijenih na poslu, na gradilištu magistralnog obilaznog puta, potvrdili su u četvrtak veče istražni organi..LESKOVAC  - Građevinski radnik je umro u Opštoj bolnici u Leskovcu od povreda zadobijenih na poslu, na gradilištu...

Nastavak na Kurir...

Poginuo u toku radova

Izvor: S media, 05.Nov.2010

Radnik R. L. (50) iz Pečenjevca poginuo je kada se na njega urušila iskopana zemlja u toku radova na raskrsnici ulica Bulevar Nikole Pašića i Južnomoravskih brigada u Leskovcu, saopštila je danas Policijska uprava tog grada...Nesreća se dogodila juče, oko 15.15 sati, kada se na raskrsnici gde...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.