Krivične prijave protiv policajaca

Izvor: S media, 27.Okt.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv policajaca

MUP Srbije saopštio je danas da će protiv sedam službenika policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, koji su samoinicijativno i protivno službenom nalogu provalili u kafanu "Bela vita" u Sremskoj Mitrovici, biti podnete krivične prijave.

Slobodan Vuković (27), Srdjan Kozbašić (27), Željko Drobnjak (25), Marko Mačkić (20) i Vladimir Pavković (30) upućeni su juče, oko 2.30 sati u intervenciju u kafanu "Bela vita", gde su samoinicijativno i protivno službenom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nalogu provalili zaključana vrata kafane u kojoj je dvadesetak lica učestvovalo u organizovanom pokeru.

Policajci su izveli Nikolu Šešelja (26) iz Zemuna i Djordja Miščevića (23) iz Sremske Mitrovice i zadali im više udaraca po glavi i telu.

Od zadobijenih udaraca, Šešelju i Miščeviću konstatovane su teške telesne povrede.

Navedeni policijski službenici nisu prijavili ovaj dogadjaj starešinama i dežurnoj službi Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, niti su ga evidentirali u službenim evidencijama.

Zbog teških povreda službene dužnosti Vuković, Kozbašić, Drobnjak, Mačkić i Pavković biće privremeno udaljeni iz službe do okončanja disciplinskog postupka, a zbog propusta u radu, disciplinski postupak biće pokrenut i protiv policajca Živka Šijačkog (44).

Nakon utvrdjenog činjeničnog stanja, protiv njih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajci u Sremskoj Mitrovici (ni)su pretukli Šešeljevog sina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2010

SREMSKA MITROVICA -..MUP Srbije saopštio je danas da će protiv sedam službenika policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, koji su samoinicijativno i protivno službenom nalogu provalili u kafanu "Bela vita" u Sremskoj Mitrovici, biti podnete krivične prijave...Slobodan Vuković (27), Srđan Kozbašić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policajci pretukli i Šešeljevog sina

Izvor: Politika, 27.Okt.2010

Sremska Mitrovica – Petorici policajaca Policijske uprave iz Sremske Mitrovice izrečene su mere privremenog udaljenja sa posla, jer su pretprošle noći oko 2.30 časova provalili vrata bifea „Bela vita” u Sremskoj Mitrovici, gde je dvadesetak gostiju igralo poker. Policajci su tom prilikom iz...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.