Kod Futožanina pronađena četiri ukradena motocikla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Futožanina pronađena četiri ukradena motocikla

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su u Futogu četiri ukradena motocikla i podneće protiv osumnjičenog krivičnu prijavu za krivično delo krađa.

Sumnja se da je motocikle krao meštanin Futoga (31), u čijoj je kući policija prekjuče pronašla i marihuanu i hašiš.

Tri motocikla su već vraćena vlasnicima, a policija poziva vlasnika motocikla sa fotografija da se javi Policijskoj ispostavi u Futogu, pozivom na broj telefona: 021/895-755.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rasvetljena saobraćajna nezgoda u Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju identifikovali su vozača, osumnjičenog za saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen tridesetdvogodišnjak iz Malog Iđoša...Zbog osnovane sumnje da je „renoom" oborio pešaka na putu Bečej-Bačko Gradište, a zatim pobegao sa mesta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.