Kamenovano vozilo ministra Bogdanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovano vozilo ministra Bogdanovića

DEČANI -

Automobil ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića kamenovan je danas posle 13 sati u centru Dečana gde je i dalje okupljen veliki broj aktivista pokreta Samoopredeljenje.

Oni su i sinoć prilikom dolaska predsednika Srbije Borisa Tadića izazvali incident gađajući kolonu automobila kamenicama.

Bogdanović je u izjavi Tanjugu rekao da su tri kamena koja su bačena iz mase >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pored puta pogodila njegovo vozilo, na kojem je naprslo staklo.

Prema njegovim rečima, pored puta kroz centar Dečana bilo je okupljeno između 200 i 300 ljudi.

Specijalne jedinice kosovske policije, kako je objasnio, obezbeđivale su put, a kamenice su došle iz mase koja je bila iza pripadnika policije.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovan automobil Gorana Bogdanovića

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2012

Kosovski Albanci - pristalice Pokreta za samoopredeljenje u Dečanima su kamenovale vozilo u kojem se nalazio ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović, ali povređenih nije bilo.

Nastavak na Vesti-online.com...

Kamenicama na ministra Bogdanovića

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2012

Kosovski Albanci - pristalice Pokreta za samoopredeljenje u Dečanima su kamenovale vozilo u kojem se nalazio ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović, ali povređenih nije bilo...Bogdanovićev automobil, koji je kamenovan posle 13.00 časova, pogodilo je nekoliko kamenica, ali je vozilo prošlo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.