KRVAVO: Ubio čoveka, pucao u njegovog sina i potom izvršio samoubistvo!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Sep.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVO: Ubio čoveka, pucao u njegovog sina i potom izvršio samoubistvo!

Milenko N. (56) iz Šaludovca ubijen je jutros iz vatrenog oružja. Na njega je pucao Vojin N. koji je zatim seo u svoj automobil, odvezao se u Tatar Bogdanovu ulicu u neposrednoj blizini Doma zdravlja i bolnice i pucao sebi u glavu.

Milenko N. (56) iz Šaludovca ubijen je jutros iz vatrenog oružja na raskrsnici ispred semafora u naselju Gloždak u Paraćinu. Na njega je pucao Vojin N., istog prezimena, iz obližnjeg sela Tekija, a zatim je pokušao da ubije i Milenkovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sina koji je, na sreću, uspeo da pobegne.

Kako saznajemo, ubica je zatim seo u svoj automobil, odvezao se u Tatar Bogdanovu ulicu u neposrednoj blizini Doma zdravlja i bolnice i pucao sebi u glavu. Hitna pomoć, koja je odmah otišla u Jagodnjak a zatim i u Tatar Bogdanovu ulicu, mogla je samo da konstatuje smrt obe osobe. Ubistvo i zatim samoubistvo dogodili su su jutros, oko četiri sata iza ponoći.

- I ubica i njegova žrtva su se poznavali, radili su u istom gradu u Austriji, ali je između njih dvojice vladala netrpeljivost, mada se još ne zna tačno zbog čega. Oni su se dogovorili da se vide i da reše te svoje probleme, a sa ubijenim Milenkom bio je i njegov sin. Vojin je iz pištolja ispalio jedan metak u Milenka, a zatim je pucao i u sina i promašio, pa je ovaj uspeo da pobegne – kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje da se ubica potom odvezao u Tatar Bogdanovu ulicu i izvršio samoubistvo ispalivši sebi metak u glavu.

Naložena je obdukcija oba tela, a istraga će pokazati prave motive ovog zločina.

(Z.R.P.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio sugrađanina na ulici, pa sebe

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2014

Muškarac, čiji identitet još nije objavljen, ubio je sugrađanina u Paraćinu, a zatim izvršio samoubistvo...Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo na ulici, ali sve okolnosti zločina još nisu poznate. Pretpostavlja se da je motiv ranija netrpeljivost između dvojice muškaraca... ..Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.