KRVAVO: Ubio čoveka, pucao u njegovog sina i potom izvršio samoubistvo!

Milenko N. (56) iz Šaludovca ubijen je jutros iz vatrenog oružja. Na njega je pucao Vojin N. koji je zatim seo u svoj automobil, odvezao se u Tatar Bogdanovu ulicu u neposrednoj blizini Doma zdravlja i bolnice i pucao sebi u glavu.

  • 6

Milenko N. (56) iz Šaludovca ubijen je jutros iz vatrenog oružja na raskrsnici ispred semafora u naselju Gloždak u Paraćinu. Na njega je pucao Vojin N., istog prezimena, iz obližnjeg sela Tekija, a zatim je pokušao da ubije i Milenkovog sina koji je, na sreću, uspeo da pobegne.

Kako saznajemo, ubica je zatim seo u svoj automobil, odvezao se u Tatar Bogdanovu ulicu u neposrednoj blizini Doma zdravlja i bolnice i pucao sebi u glavu. Hitna pomoć, koja je odmah otišla u Jagodnjak a zatim i u Tatar Bogdanovu ulicu, mogla je samo da konstatuje smrt obe osobe. Ubistvo i zatim samoubistvo dogodili su su jutros, oko četiri sata iza ponoći.

- I ubica i njegova žrtva su se poznavali, radili su u istom gradu u Austriji, ali je između njih dvojice vladala netrpeljivost, mada se još ne zna tačno zbog čega. Oni su se dogovorili da se vide i da reše te svoje probleme, a sa ubijenim Milenkom bio je i njegov sin. Vojin je iz pištolja ispalio jedan metak u Milenka, a zatim je pucao i u sina i promašio, pa je ovaj uspeo da pobegne – kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje da se ubica potom odvezao u Tatar Bogdanovu ulicu i izvršio samoubistvo ispalivši sebi metak u glavu.

Naložena je obdukcija oba tela, a istraga će pokazati prave motive ovog zločina.

(Z.R.P.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA