KOSOVSKA MITROVICA: Policajcu Srbinu zapaljen automobil

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVSKA MITROVICA: Policajcu Srbinu zapaljen automobil

KOSOVSKA MITROVICA - Putničko vozilo čiji je vlasnik Srbin, pripadnik Kosovske policije, zapaljeno je rano jutros u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da se incident dogodio u 3.45 sati u Nemanjinoj ulici i da je slučaj okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti.

"Motive ne znamo, istraga je pokrenuta, a nadležni tužilac delo je okarakterisao kao izazivanje opšte opasnosti", kazao je Bojić.

Autor: Tanjug,Foto: Nebojša Mandić
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA INCIDENTA NA KOSOVU Uhapšen Srbin zbog napada na KPS, zapaljeno vozilo srpskog policijaca

Izvor: Blic, 06.Feb.2016

Kosovska policija uhapsila je jutros kosovskog Srbina Đ.P. (33) iz Leška na severu Kosova zbog napada na policajce, izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić...On je Tanjugu rekao da je osumnjičeni Dj. P. rano jutros sa svojim automobilom marke “Opel astra” prešao u...

Nastavak na Blic...

Zapaljeno vozilo Srbina, pripadnika KPS-a

Izvor: Cafe.ba, 06.Feb.2016

KOSOVSKA MITROVICA - Putničko vozilo čiji je vlasnik Srbin, pripadnik Kosovske policijske službe KPS, zapaljeno je rano jutros u naselju Bošnjačka Mahala u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Cafe.ba...

Kosovska Mitrovica: Zapaljen auto Srbina

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2016

Putničko vozilo čiji je vlasnik Srbin, pripadnik Kosovske policijske službe, zapaljeno je u subotu ujutro u naselju Bošnjačka Mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice...Incident se dogodio u 3.45 časova u Nemanjinoj ulici, a slučaj je okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti...- Motive ne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.