I sutra potraga za ocem i sinom

Izvor: B92, 22.Okt.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sutra potraga za ocem i sinom

Priboj -- Ronioci Žandarmerije prekinuli su u jezeru Potpeć potragu za Zoranom B. (52) i njegovim sinom Dankom (26) koji su nestali u vodi kada im se prevrnuo čamac.

Potraga je prekinuta zbog mraka, a očekuje se da će biti nastavljena sutra.

Zoran i Danko B. iz Priboja nestali su sinoć oko 18 sati kada se prevrnuo čamac kojim su se vraćali posle izleta na suprotnoj strani jezera HE "Potpeć" kod Priboja.

Kako je za agenciju Beta izjavila portparolka Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uprave u Prijepolju Adela Veljović, za sada se ne zna zašto se prevrnuo čamac u kojem je bilo šest osoba.

Ostale četiri osobe, među kojima je bilo i dvoje dece, uspeli su da isplivaju iz jezera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac i sin upali u jezero i nestali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2012

PRIJEPOLJE -..MUP Srbije danas nastavlja potragu za ocem i sinom Zoranom i Dankom B. iz Priboja koji se vode kao nestali nakon što su iz čamca ispali u Potpećko jezero, rečeno je u policiji...Nesreća se dogodila u blizini ušća Kratovske reke, sinoć oko 18 sati...Kako je za agenciju Beta izjavila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.