(FOTO) ZAPLENA U NOVOM SADU: U kolima više od pola kilograma marihuane!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ZAPLENA U NOVOM SADU: U kolima više od pola kilograma marihuane!

U društvu sa uhapšenim M. P. bio je 26-godišnji Novosađanin kod kojeg se nalazio ključ od pomenutog automobila, a u čijem je stanu policija pronašla digitalnu vagu za precizno merenje.

NOVI SAD - M. P. (21) iz Novog Sada uhapšen je zbog osnovane sumnje da je  učinio krivično delo neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv još dvojice osumnjičenih biće podnete krivične prijave za isto krivično delo, u redovnom postupku.

U automobilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji M. P. koristi policija je pronašla više od pola kilograma suve biljke za koju  sumnja da je marihuana i tri paketića praha za koji se sumnja da je kokain.

U društvu sa M. P. bio je 26-godišnji Novosađanin  kod kojeg se nalazio ključ od pomenutog automobila, a u čijem je stanu policija pronašla digitalnu vagu za precizno merenje.

Na drugoj lokaciji policija je pronašla dvadesetogodišnjaka sa trideset paketića identične biljne materije za koju sumnja da je, radi preprodaje,  kupljena od M. P.

U zakonskom roku, M. P. će biti doveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

(S. S.)

Autor: Foto: MUP

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NS: Uhapšen sa pola kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2015

Policija u Novom Sadu je uhapsila jednog meštanina nakon što su u njegovom automobilu pronašli više od pola kilograma marihuane i tri paketića praha za koji se sumnja da je kokain, saopšteno je danas...Osumnjičeni M. P. (21) je u pritvoru, a protiv još dvojice osumnjičenih biće podnete krivične...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.