Đukanović sa ambasadorima članica NATO

Izvor: Akter, 22.Apr.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović sa ambasadorima članica NATO

Crnogorski premijer Milo Đukanović ocenio je danas da je njegova nedavna poseta sedištu NATO u Briselu, bila do sada najuspešnija prezentacija namere i spremnosti Crne Gore da postane članica tog saveza

Đukanović je u Podgorici ambasadorima zemalja-članica NATO, kako je saopšteno, preneo ocene svog sastanka s generalniom sekretorom NATO, Jensom Stoltenbergom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
Đukanović je kazao da je njegov satanak sa Stoltenbergom bio potvrda definitivnog državnog izbora da Crna Gora postane članica Severnoatlantskog saveza.

Domaćin sastanka, ambasador Mađarske Kristijan Paša, ocenio je da je "jedinstvena prilika" da Crna Gora ove godine, ne čekajući samit NATOa, dobije poziv za stupanje u članstvo.

Mađarska je kontakt-zemlja za komunikaciju Crne Gore sa NATO.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Đukanović sa ambasadorima članica NATO

Izvor: Blic, 22.Apr.2015

Crnogorski premijer Milo Đukanović ocenio je danas da je njegova nedavna poseta sedištu NATO u Briselu, bila do sada najuspešnija prezentacija namere i spremnosti Crne Gore da postane članica tog saveza...Đukanović je u Podgorici ambasadorima zemalja-članica NATO, kako je saopšteno, preneo ocene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.