Izvor: Blic, 07.Jun.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka iz Niša pokošena na pešačkom prelazu

Nišlijka D.J. (19) povređena je danas oko 8.30 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu kada je na nju, dok je prelazila ulicu na obeleženom prelazu, naleteo „golf 3“ kojim je upravljao D.K. (67) iz Niša.

Nezgoda se desila nedaleko od kružnog toka na Trošarini a devojka je odmah prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je konstatovano da je na sreću samo lakše povređena.

Nakon pregleda i ukazane pomoći, puštena je na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES U NIŠU: Devojka (19) oborena na pešačkom prelazu

Izvor: Kurir, 07.Jun.2016

...Kako saznajemo, nju je na obeleženom pešačkom prelazu svojim vozilom „golf 3“ oborio DK (68) iz Niša..Devojka je prebačena u Urgentni centar KC Niš gde je ustanovljeno da ima lake telesne povrede..Policija je saopštila da je obavljen uviđaj..(MM)..Autor: Foto: Zorana Jevtić

Nastavak na Kurir...

Devojka pokošena na pešačkom prelazu

Izvor: juGmedia, 07.Jun.2016

NIŠ – Nišlijka D.J. (19) povređena je danas oko 8.30 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu kada je na nju, dok je prelazila ulicu na obeleženom prelazu, naleteo „golf 3“ kojim je upravljao D.K. (67) iz Niša...Nezgoda se desila, kako piše „Blic“, nedaleko od kružnog toka na Trošarini,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.