Izvor: Blic, 21.Avg.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA KOD POŽEGE Gori fabrika peleta, vatrogasci iz buktinje izvukli plinske boce i sprečili katastrofu

Vatrogasci iz Užica, Požege i Arilja trenuto pokušavaju da ugase veliki požar koji je večeras buknuo u fabrici za proizvodnju peleta u selu Zdravčići kod Požege.

Vatra je iz još nepoznatih razloga planula nešto posle 18 sati posle čega se plamen preneo na kuću vlasnika fabrike i metalostrugarsku radionicu.

Pravovremenom intervencijom vatrogasaca, koji su uleteli u buktinju i iz zapaljene fabrike izneli plinske boce koje se koriste u proizvodnji, sprečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je eksplozija koja je mogla da bude kobna po vatrogasce i pričini još veću materijalnu štetu.

Prema saznanjima „Blica“ izgorelo je potkrovlje kuće čiji vlasnik je lakše povređen, a šteta na objektima i pogonima je velika.

U gašenju požara angažovano je šest vatrogasnih vozila i dve cisterne komunalnog preduzeća iz Požege.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U ZDRAVČIĆIMA KOD POŽEGE: Gori fabrika peleta, hrabri vatrogasci sprečili teže posledice

Izvor: Kurir, 21.Avg.2016

...U međuvremenu, požar se proširio i na obližnju metalostrugarsku radnju i na kuću na kojoj je izgorelo potkrovlje i urušio se deo krova..Velikom hrabrošću vatrogasaca koji su iz prostora zahvaćenog vatrom izvukli više plinskih boca sprečene su teže posledice..Trenutno, požar je lokalizovan,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.