Gori fabrika peleta, ali katastrofa je izbegnuta

Izvor: Mondo, 21.Avg.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori fabrika peleta, ali katastrofa je izbegnuta

Vatrogasci iz Užica, Požege i Arilja pokušavaju da ugase veliki požar koji je večeras buknuo u Fabrici za proizvodnju peleta u selu Zdravčići kod Požege.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Vatra je iz još nepoznatih razloga planula nešto poslije 18.00 časova nakon čega je plamen zahvatio kuću vlasnika Fabrike i metalostrugarsku radionicu.

Pravovremenom intervencijom vatrogasaca, koji su uleteli u buktinju i iz zapaljene Fabrike izneli plinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << boce koje se koriste u proizvodnji, sprečena je eksplozija koja je mogla da bude kobna po vatrogasce i pričini još veću materijalnu štetu.

Prema saznanjima "Blica", izgorelo je potkrovlje kuće čiji vlasnik je lakše povređen, a šteta na objektima i pogonima je velika.

U gašenju požara angažovano je šest vatrogasnih vozila i dve cisterne komunalnog preduzeća iz Požege.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Požar u fabrici za proizvodnju peleta u selu Zdravčić

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016

POŽEGA- Vatrogasci iz Užica, Požege i Arilja pokušavaju da ugase veliki požar koji je večeras buknuo u Fabrici za proizvodnju peleta u selu Zdravčići kod Požege...Vatra je iz još nepoznatih razloga planula nešto poslije 18.00 časova nakon čega je plamen zahvatio kuću vlasnika Fabrike i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.