Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNI PETAK Sedam osoba lakše povređeno u nesrećama, tri ubodene nožem

Deset osoba lakše je povređeno tokom noći, od čega je tri ubodeno nožem u nesrećama koje su se tokom noći desile u Beogradu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je 35 minuta posle ponoći u ulici Vojislava Ilića na Voždovcu jedan muškarac povređen nožem i da je prevezen privatnim automobilom.

U ulici Gospodara Vučića takođe je nožem uboden mladić (20), koji je sa povredama ruke i noge prebačen u Urgentni centar.

Kod škole u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naselju Železnik, mladić (21) je dva puta uboden nožem i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Pročitaj još:

Na Brankovom mostu se u 21.35 časova prevrnuo automobil i tada je lakše povređeno šest osoba, od čega su tri devojke stare 15 ili 16 godina, kao i tri mladića između 17 i 18 godina.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 19 časova i 30 minuta na uglu Bulevara Zorana Djinđića i Milentija Popovića lakše je povređen muškarac, koji je odbio dalji transport.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.