Aplikacija studentkinja PMF među najboljima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija studentkinja PMF među najboljima

Studentkinje PMF-a sa Katedre za turizam, Aleksandra Živić i Maja Tišma su u okviru predmeta "Preduzetništvo" osmislile ideju o mobilnoj aplikaciji - turističkom vodiču kroz Novi Sad, koja je ušla u 10 najboljih na međunarodnom takmičenji DoRa, navodi se u saopštenju PMF-a.

Interaktivna aplikacija koju su osmislile pruža informacije o kulturnim znamenitostima Novog Sada, a korisnici imaju mogućnost da kroz rešavanje interesantnih i neuobičajenih zadataka osvoje nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i uživaju u više sadržaja nego što jedan običan elektronski vodič može da ponudi.

To je to jedina ideja iz Srbije koja je ušla u 10 najboljih na takmičenju koje okuplja ekipe iz podunavskih zemalja, a ostalih devet su iz Nemačke, Austrije i Rumunije, ističe se u saopštenju.

Takođe, Aleksandra i Maja su dobile poziv za učešće na Svečanoj ceremoniji koja će se održati u Ulmu 29. i 30. oktobra ove godine, gde će se takmičenje nastaviti a ideje pripremiti za realizaciju.

Promo spot za aplikaciju može da se vidi na: https://www.youtube.com/watch?v=u3aIy49SBGw, a na sledećem linku su prikazani svi finalisti: http://donauraumapp.blogspot.de/p/finalisten-finalists.html

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Aplikacija - vodič kroz Novi Sad jedna od deset najboljih ideja

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2015

Studentkinje PMF-a sa Katedre za turizam, Aleksandra Živić i Maja Tišma su u okviru predmeta "Preduzetništvo" osmislile ideju o mobilnoj aplikaciji - turističkom vodiču kroz Novi Sad...Uz pomoć docenta Nemanje Davidovića, za ideju je napisan biznis model, sa kojim su, kao tim iz Srbije, aplicirale...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.