Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolin Pauel: Glasaću za Hilari Klinton

Nekadašnji državni sekretar SAD iz redova Republikanske partije Kolin Pauel objavio je danas da će na predsedničkim izborima 8. novembra glasati za demokratsku kandidatkinju Hilari Klinton, saznaje AFP.

Colin Powell said he would vote for Hillary Clinton, setting aside email server disagreement https://t.co/5DAgGMdf7f 🔓

- General Pauel je kazao na sastanku Udruženja Long Ajlend da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glasati za Hilari Klinton - kazala je ovoj agenciji Pauelova saradnica Pegi Sifrino.

Ova objava generala američke vojske sa četiri zvezdice, koji je bio deo administracije Džordža Buša Mlađeg, stigla kao poslednja u nizu objava bivših i sadašnjih zvaničnika republikanaca da neće glasati za kandidata svoje stranke Donalda Trampa, prenosi francuska agencija.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kolin Pauel: Glasaću za Hilari Klinton

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2016

Nekadašnji državni sekretar SAD iz redova Republikanske partije Kolin Pauel objavio je danas da će na predsedničkim izborima 8. novembra glasati za demokratsku kandidatkinju Hilari Klinton, saznaje AFP..."General Pauel je kazao na sastanku Udruženja Long Ajlend da će glasati za Hilari Klinton",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.