Zašto ova Kineskinja briše patos metroa svojim dečkom?

Izvor: Blic, 25.Avg.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto ova Kineskinja briše patos metroa svojim dečkom?

Mlada Kineskinja šokirala je sve prisutne na metro stanici u Pekingu kada je počela da vuče svog dečka po podu zato što nije hteo da skrene pogled sa svog Ajfona.

Na snimku se vodi kako je devojka bukvalno morala da ga uvuče u voz. Svi putnici su ostali zapanjeni ovim nesvakidašnjom sceom, a uspeli su da rasplaču i jedno dete.

Ona je kasnije rekla da je bila toliko besna da nije mogla da se kontroliše. Njega je optužila da je zavisnik od Ajfona i da nije sposoban >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da zaradi za život.

Na internetu se uveliko vodi polemika o tome da li je ovaj video snimljen u reklamne svrhe ili ne.

VIDEO > Devojka vuče svog dečka po podu metroa:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasto-ova-Kineskinja-brise-patos-metroa-svojim-deckom

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2014

Mlada Kineskinja šokirala je sve prisutne na metro stanici u Pekingu kada je počela da vuče svog dečka po podu zato što nije hteo da skrene pogled sa svog Ajfona...Na snimku se vodi kako je devojka bukvalno morala da ga uvuče u voz. Svi putnici su ostali zapanjeni ovim nesvakidašnjom sceom, a...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.