WoW besplatno do 20 nivoa

Izvor: ITsvet.com, 02.Jul.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WoW besplatno do 20 nivoa

Blizzard je objavio da će World of Warcraft igra sada biti dostupna i kao verzija besplatna za igranje, budući da je Blizzard omogućio korisnicima da prvih dvadeset nivoa World of Warcraft igraju besplatno. Obe verzije, i ova koja se može igrati besplatno i ona koja se plaća, obuhvaćene su WoW Started Edition koje se može preuzeti preko worldofwarcraft.com. Igrači imaju mogućnost da kreiraju likove bilo koje rase u originalnoj igri ili Blood Elves ili Draenei iz Burning Crusade Expansion Pack-a. Igrači koji dođu do dvadesetog nivoa mogu nastaviti igranje uplatom $20 za potpunu verziju World of Warcraft sa Burning Crusade Expansion Pack-om.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Age of Conan skoro u potpunosti besplatan

Izvor: Playsomnia.com, 02.Jul.2011

Age of Conan: Hyborian Adventures će se od danas moći igrati besplatno, a "besplatna" verzija će se zvati Age of Conan: Unchained. Pošto većina MMORPG igara počinje da praktikuje ovakav pristup, i Funcom je omogućio mnogo većem broju igrača pristup ovoj igri. Naravno, nije zlato sve što sija,...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.