WindowBlinds 8.09

Izvor: ITsvet.com, 20.Dec.2014, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WindowBlinds 8.09

WindowBlinds je softverski alat koji omogućava potpunu izmenu izgleda i osećaja koji pruža Microsoft Windows. Ovaj alat radi primenom novih vizuelnih stilova koji se nazivaju „skinovi“ preko čitavog korisničkog interfejsa operativnog sistema. Kao rezultat toga, korisnik dobija potpunu kontrolu nad tim kako Windows izgleda. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku WindowBlinds 8.09 i sa sobom donosi zakrpu za slabu tačku primećenu u okviru Firefox Titlebar-a. Pored toga, od ove verzije dodata je i unapređena podrška za ekrane visokog DPI.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TortoiseSVN 1.8.10

Izvor: ITsvet.com, 20.Dec.2014

TortoiseSVN je kontrolni softver za Windows okruženje koji odlikuje jednostavna upotreba, a baziran je na Subversion-u. TortoiseSVN nudi odličan i jednostavan korisnički interfejs, a razvije je u okviru GPL licence, što znači da je u potpunosti besplatan, uključujući i izvorni kod. Kao Subversion...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.