Vulin: Vučića na Zapadu mnogi ne vole

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vučića na Zapadu mnogi ne vole

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da se predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić "mnogima sa Zapada ne sviđa" jer ima 50 odsto glasova i što zbog toga može da iznosi svoje stavove.

"Za njih bi bio bolji neko sa podrškom 15 ili 20 procenata glasača, koga bi stalno ucenjivali izborima", rekao je Vulin sutrašnjim Večernjim novostima.

Vulin je naveo da je izneo svoje lično mišljenje kada je rekao da SAD preko predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šešelja ruši Vučića.

"Očekujem da ćemo (na sednici Vlade) razgovarati da vidimo šta nam se dešava i možemo li da utičemo na te procese. Spoljna politika Srbije je dobra ali je treba izoštriti i reagovati kada nešto nije u skladu sa našim interesima i diplomatijom", rekao je Vulin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se mnogima na Zapadu ne sviđa

Izvor: B92, 27.Nov.2014

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da se premijer Vučić "mnogima sa Zapada ne sviđa" jer ima 50 odsto glasova i što zbog toga može da iznosi svoje stavove..."Za njih bi bio bolji neko sa podrškom 15 ili 20 procenata glasača, koga bi stalno ucenjivali izborima", rekao je Vulin "Večernjim novostima"...Vulin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.