Više od milijardu mobilnih Facebook korisnika

Izvor: ITsvet.com, 24.Apr.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od milijardu mobilnih Facebook korisnika

Facebook je izneo podatke o svom poslovanju u toku prvog kvartala ove godine pri čemu je kompanija ostvarila prihode od $2.5 milijardi i neto profit od $1.07 milijardi to je veliko unapređenje u odnosu na isti kvartal prethodne godine. Jedna od stvari po kojima Facebook svakako može da se ponosi je broj aktivnih korisnika. Naime, kako je Facebook saopštio broj aktivnih korisnika društvene mreže na mesečnom nivou je 1.28 milijardi, dok Facebook takođe ima više od milijardu aktivnih korisnika koji pristupaju društvenoj mreži preko mobilnih uređaja. Prošle godine u ovo vreme FB je imao 1.1 milijarde ukupnih korisnika i 751 milion mobilnih korisnika.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple ponovo premašio sva finansijska očekivanja za predhodni kvartal

Izvor: TehnoMagazine.com, 24.Apr.2014

Apple je objavio finansijski izveštaj za predhodni kvartal u kojem stoji kako je zaradio 10.2 milijarde dolara sa 45.6 milijardi dolara prihoda u vreme kada nisu predstavili ni jedan novi proizvod.. Ranije se nagađalo kako će Apple objaviti prihode između 42 i 44 milijarde dolara, ali čini se...

Nastavak na TehnoMagazine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.