Univerzitet najavio League of Legends eSports stipendije

Izvor: B92, 06.Apr.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Univerzitet najavio League of Legends eSports stipendije

Sledeći put kada vam neko kaže da je besmisleno igrati video igre, ukažite na činjenicu da su sada E-sportovi prodrli i na univerzitete! Izgleda su se godine igranja League of Legends-a isplatile za neke jer će od jeseni kalifornijski univerzitet – Irvine nuditi stipendije za 10 najboljih igrača koje će pokriti sve 4 godine studiranja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kalifornijski univerzitet najavio LoL eSports stipendije

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 12:50

Sledeći put kada vam neko kaže da je besmisleno igrati video igre, ukažite na činjenicu da su sada E-sportovi prodrli i na univerzitete!..zgleda su se godine igranja League of Legends-a isplatile za neke jer će od jeseni kalifornijski univerzitet – Irvine nuditi stipendije za 10 najboljih igrača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.