UŽAS Izbacili mladića kroz zatvoren prozor

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Izbacili mladića kroz zatvoren prozor

Posle svađe više nepoznatih lica su izbacili kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbacili Milana Vasiljevića, koji je tom prilikom povređen, saznaje nezvanično "Blic" u policiji. Vasiljević se trenutno nalazi u operacionoj sali Urgentnog centra.

Incident se desio danas oko 15.00 časova.

- Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rečnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, "pao" sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tešku povredu glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je - rekla je za Blic Nada Macura portparolka Hitne pomoći i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na Odeljenju reanimacije.

Kako "Blic" sazanje u Urgentnom centru, povređeni je prebačen u operacionu salu.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta. U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najverovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije hteo da komentariše incident.

S obzirom da ispred ulaza u zgradu, iz Durmitorske ulice, nema tragova srče ni krvi, pretpostavlja se da je mladić pao u unutrašnje dvorište zgrade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUČA U DURMITORSKOJ: Mladića izbacili kroz zatvoren prozor!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014

Milan V. (20) životno ugrožen pošto je posle svađe izbačen s prvog sprata kroz staklo na ulicu..BEOGRAD - Mladić Milan V., star oko 20 godina, bori se za život nakon što je u subotu bačen kroz zatvoren prozor zgrade u centru Beograda...Milan V. je oko 15 sati u zgradi u Durmitorskoj 19, u blizini...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.