URNEBESNO: Pogledajte kako reaguju psi kada se nađu u skrivenoj kameri

Izvor: Blic, 03.Sep.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Pogledajte kako reaguju psi kada se nađu u skrivenoj kameri

Kanadski komičari "Just for laughs" već godinama zasmejavaju svoje internet obožavaoce, a ovoga puta su, umesto sa ljudima, odlučili su da se našale sa njihovim ljubimcima. Pogledajte o čemu je reč!

Komičari su u parku postavili plišanu igračku psa, a ispred njega sočnu kosku koju bi svaki pas poželeo. Lažnim psom je upravljao jedan od komičara koji je uspeo da iznenadi svakog psa koji je pokušao da se dočepa poslastice.

VIDEO > Pogledajte kako su reagovale prevarene kuce

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

URNEBESNO: Reakcije pasa u skrivenoj kameri! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014

Kanadskim komičarima iz “Just for laughs” dosadile su šale sa ljudima, pa su odlučili da se našale sa njihovim ljubimcima, psima...Komičari, koji godinama zasmejavaju svoje Internet obožavaoce, u park su postavili plišanu igračku psa, a ispred njega sočnu kosku koju bi svaki pas poželeo...Pogledajte...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.