Trećina Amerikanaca poseduje tablet

Izvor: ITsvet.com, 13.Jun.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećina Amerikanaca poseduje tablet

Trećina odraslih Amerikanaca poseduje tablet računar, što je dvostruko više u odnosu na godinu dana ranije navodi Pew Research Center. Sprovedeno istraživanje pokazalo je da 56 odsto domaćinstava koji imaju zaradu veću od $75.000 poseduje tablet računar, što je i najveća kategorija vlasnika uređaja, dok odrasli Amerikanci stari od 35 do 44 godine čine najstariju grupu ljudi koji koriste tablet računare, 49 odsto. Sa druge strane, kada je reč o mlađim korisnicima oni radije biraju smart telefone, najviše smart telefona poseduju korisnici starosti između 18 i 34 godine starosti, kada je reč o tržištu SAD.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPANZIJA: Trećina Amerikanaca poseduje tablet!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2013

Trećina odraslih Amerikanaca poseduje tablet računar, što je dvostruko više u odnosu na godinu dana ranije navodi "Pew Research Center"...Sprovedeno istraživanje pokazalo je da 56 odsto domaćinstava koji imaju zaradu veću od $75.000 poseduje tablet računar, što je i najveća kategorija vlasnika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.