Traktor sleteo s mosta, traktorista poginuo

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktor sleteo s mosta, traktorista poginuo

Dragan Nikolić (58) iz Kaludre kod Rekovca poginuo je u utorak uveče od povreda zadobijenih posle prevrtanja traktora sa mosta u tom selu, potvrđeno je danas u PU Jagodina.

Nesreća se dogodila u utorak oko 22 sata, a policija je naložila tehnički pregled traktora.

Prema rečima meštana Dragan se vraćao iz obližnje radnje i kada je trebalo da pređe most do svoje kuće, trak se zaneo u levu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pao reku. Dragan nije uspeo da iskoči i traktor je pao preko njega i ubio ga licu mesta.

Njega je pronašao mladić iz sela, koji je u tom trenutku prolazio ulicom. Primetio je da se nešto survalo pored mosta, a kad je osvetlio telefonom, video je da je to čovek iz njegovog sela.

Dragan je živeo je u porodičnoj kući sa majkom i ocem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U REKOVCU: Traktor sletes s mosta, vozač poginuo

Izvor: Kurir, 20.Avg.2014

Od siline udarca, kako se saznaje, traktor je pukao na pola..REKOVAC - Jedan 58-godišnji traktorista je poginuo kod Rekovca kada je traktorom sleteo s mosta, rečeno je u Policijskoj upravi u Jagodini...Portparolka Policijske uprave Gordana Cvetić izjavila je da se nesreća dogodila u utorak, oko 22...

Nastavak na Kurir...

Traktor sleteo s mosta, traktorista poginuo

Izvor: Studio B, 20.Avg.2014

Jedan 58-godišnji traktorista je poginuo kod Rekovca kada je traktorom sleteo s mosta,receno je u Policijkoj upravi u Jagodini. ..Portparolka Policijske uprave Gordana Cvetić izjavila je da se nesreća dogodila u utorak, oko 22 sata, u selu Kaludre...Po nezvaničnim informacijama, traktor je od siline...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.