Telo nestale pevačice nađeno u slupanom golfu u kanalu kod Sremske Rače

Izvor: Blic, 16.Dec.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo nestale pevačice nađeno u slupanom "golfu" u kanalu kod Sremske Rače

Policija je pronašla slupani "golf", bosnaskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je nađeno telo ženske osobe. Policija veruje da je reč o nestaloj pevačici Slađani Guduraš (27), ekskluzivno sazanaje "Blic".

"Golf" je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela sa puta. Ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima od kada se smatra da je nestala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telo nestale starlete nađeno u slupanom "golfu" u kanalu

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Policija je danas pronašla slupani "golf", bosnaskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je nađeno telo ženske osobe, a policija veruje da je reč o nestaloj pevačici Slađani Guduraš (27), ekskluzivno sazanaje "Blic"...Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj...

Nastavak na Blic...

U slupanog golfu beživotno telo mlade Bosanke

Izvor: Mondo, 16.Dec.2014

Policija je, postupajući po prijavi, pronašla slupano putničko vozilo "golf" bosanskih registarskih oznaka, u kanalu pored puta, na putnom pravcu Sremska Rača - Kuzmin...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..U vozilu je zatečeno beživotno telo mlađe ženske osobe, državljanke BiH...Vozilo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.