Sutra nestabilno sa kišom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nestabilno sa kišom

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Prije podne padavine se očekuju u sjevernim i sjeverozapadnim područjima, a krajem dana proširiće se na veći dio zemlje.

Jutarnja temperatura biće od 11 do 15 stepeni, na jugu do 18, a najviša dnevna od 18 do 23, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << će biti umjeren do pojačan, na momente jak, sjeverni i sjeverozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 10 stepeni, Kupres, Srebrenica 20, Goražde, Livno, Sokolac 21, Bugojno, Gradačac, Sarajevo, Zvornik 22, Doboj, Tuzla, Zenica 24, Bihać, Mostar 25, Banjaluka, Neum, Sanski Most, Trebinje 26 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sutra nestabilno sa kišom

Izvor: Cafe.ba, 21.Sep.2014

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom...Prije podne padavine se očekuju u sjevernim i sjeverozapadnim područjima, a krajem dana proširiće se na veći dio zemlje...Jutarnja temperatura biće od 11 do...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.