Stiže neuništivi mobilni

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže neuništivi mobilni

18. decembra na tržištu bi se trebalo da se nađe dugoočekivani enkriptovani mobilni telefon kompanije Turing Robotics, poseban po svom sastavu koji bi trebalo da spriječi mogućnost bilo kakvog hakerskog napada.

“Decentralizovana autentifikacija korisnicima omogućava razmjenu osjetljivih podataka, informacija o kreditnim karticama, itinererima i privatne razgovore za koje znaju da će sigurno i netaknuti doći do uređaja kome su usmjereni” piše Turing Robotics.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />Turing je izliven od tečne metalne legure nazvane liquidmorphium za koju Turing Robotics tvrdi da je čvršći od titanijuma i čelika, što znači da će biti nemoguće razbiti ga.

Cijena osnovnog modela je 870 dolara, a postoji i ekskluzivna serija koja košta 1,299 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.