Stigao prvi DLC za Dark Souls III i izgleda ooodlično!

Izvor: ItRešenja.com, 27.Sep.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao prvi DLC za Dark Souls III i izgleda ooodlično!

Igrači i mazohisti željni sirovog izazova uskoro će doći na svoje. From Software i Bandai Namco izbacili su video klip u kojem prvi put možemo videti kako Dark Souls III: Ashes of Ariandel izgleda u akciji

Reč je o prvom od dva plaćena DLC-a najavljenih za višestruko hvaljenu akciju RPG Dark Souls 3. Ashes of Ariandel vodi nas u regiju Ariandel gde ćemo pokušati da razotkrijemo zbog čega je nekad predivni kraj postao mračan, hladan i… pa… zao. Na putu će nam se naći velik >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << broj novih mrskih neprijatelja, a na našoj strani će da bude nova oprema, nove čarolije i naravno – neuništiva volja.

U novom trejleru moguće je videti više od četiri i po minute čistog gamepleja. Nepotrebno je napominjati kako je već iz videopriloga moguće zaključiti kako nas u ekspanziji čeka jako velik izazov. Neki od neprijatelja već ulivaju osećaj straha, a bossovi izgledaju kao da ćemo pri borbi s njima umreti deset puta pre nego što ih konačno pošaljemo u večna lovišta.

Jedina stvar na koju bismo vas upozorili pre nego što kliknete na video je da pripazite na spoilere. Ovaj trailer ih, napominju iz From Softwarea, ima više nego što bi neki gejmeri možda htjeli.

Kako god bilo, igra izgleda stvarno dobro. Ne sumnjamo da će obožavatelji serijala u ovom teškom dodatku pronaći upravo ono što su tražili. Dobra vest? Čeka nas još jedan za sad nepoznati DLC.

Dark Souls 3: Ashes of Ariandel najavljen je za sve poznate platforme (PC, PlayStation 4 i Xbox One) i na tržištu bi trebalo da se pojavi početkom sledeće godine po ceni od 14,99 dolara. Oba DLC-a dolaze u sklopu sezonske propusnice koja će vas koštati 24,99 dolara.



Izvor: Bravo/ScreenFun/GameFun

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.